PXT Tanácsadás

Mi is az a PXT?

Ez egy munka világára optimalizált teszt, amely megmutatja a jelölted, vagy akár a meglévő kollégád egyéni működési mechanizmusait. A ProfileXT® kompetenciafelmérés a teljes személyiséget vizsgálja a munka szempontjából.

A kognitív „stílust”, a tanulást, az információ-feldolgozást, a legfontosabb viselkedésbeli tulajdonságokat és az érdeklődési köröket, motivációt térképezi fel egy online kérdőív formájában.

 Mire tudod használni?

Nem veszel többé zsákbamacskát

A teszt segítségével benézhetsz a függöny mögé. Rálátást kapsz az interjún nehezen felmérhető, de a beválást jelentősen meghatározó információkra. Megtudhatod milyen például a jelölt munkatempója, munkavégzési stílusa, hozzáállása, a csapathoz és a szabályokhoz való viszonya.

Megspórolod a rossz kiválasztás költségeit és bosszúságát

A teszt használatával elkerülheted a keserű kiválasztási tapasztalatokat és a fájdalmas anyagi veszteséget. Többé nem kell összeszorult gyomorral számolgatnod a feleslegesen kifizetett toborzási költségeket, a saját és a betanítást végző kollégák kieső teljesítményét, idejét és fizetését.

Magabiztos kézzel építheted a győztes csapatod

A PXT teszttel a már meglévő munkatársaid rejtett tartalékait is felfedezheted.
Biztos lehetsz abban, kit nevezz ki, ugyanis tudni fogod, milyen erősségekre támaszkodik, hogyan fog együttműködni a csapatával, mivel motiválhatod, hol lesz szüksége támogatásra ahhoz, hogy a lehető leghamarabb eredményes legyen.

Megdöbbentően gyorsan megtalálod a konfliktus megoldásának kulcsát

A ProfileXT® teszt megmutathatja az emberek közti visszatérő nézeteltérések, nehezített együttműködések okait és jó alapot ad a feloldásukhoz.

Sőt, egyéni fejlesztési folyamatok kiindulási pontja és később visszamérő eszközeként is felhasználhatod.

Egyetlen teszt, sokféle hasznosítás.

Rólam

Lupkovics Edit vagyok, Kis- és középvállalati HR Specialista, Üzleti Coach és PXT tanácsadó.

Olyan vállalatokkal, vezetőkkel dolgozom együtt, akik tudják, hogy sikerük egyik kulcs tényezője a munkavállaló.

Tudatos KKV vezetőket támogatok a legjobb emberek kiválasztásában és vezetésében, hogy együtt egy hosszú távon eredményes vállalkozást tudjanak működtetni.

Hogyan működik a gyakorlatban?

Mit szólnál egy teljesen ingyenes próbához?*

Nagyjából egy óra alatt kitöltheted online és én egy személyes konzultáción megosztom veled, hogy csak a teszt alapján mit tudok elmondani rólad.

Ha meggyőzőnek találod, mehetünk tovább a részletekkel. Ha mégsem, kötelezettségmentesen jutottál hozzá egy kis önismereti munícióhoz.

Személyes nyereség nulla kockázattal.

Töltsd ki az alábbi űrlapot és vágjunk bele!

*A lehetőség vállalati felhasználók számára biztosított, egy későbbi együttműködés megalapozásához.

 

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Mit veszíthetsz?